Plnený sendvič
VARENIE - RECEPTY - STUDENÝ BUFET Sendvič plnený zmesou s príchuťou sardiniek je výbornou alternatívou na sviatočné pohostenie.

Ingrediencie:
- 1 sendvič
- 120 g masla
- soľ
- horčica
- 1 sardinky
- 250 g salámy
- 200 g kyslej uhorky
- 3 vajíčka
- 3 kápie
Príprava:
Sendvič prekrojíme na polovicu a pomocou noža vyberieme vnútro tak, aby stny sendviča zostali hrubé 1 centimeter. Maslo vymiešame so soľou a horčicou (1 lyžica), pridáme sardinky i s olejom a na malé kúsky pokrájanú salámu, uhorky, kápie a natvrdo uvarené vajcia. Nakoniec pridáme rozdrobené vnútro sendviča, všetko spolu dobre premiešame touto masou naplníme polovice sendviča. Pplnku treba do sendviča natlačiť, aby zaplnila celé vnútro a piľnula k okrajom. Potom dáme stuhnúť do chladničky a pred podávaním nakrájame na plátky.
redakcia Doma a Rada