Varenie - Príprava jedál

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Na prvý pohľad tradičná lahôdka, ktorú každý zvládne. Tvrdý alebo príliš opečený rezeň však pokazil už nejeden dobrý obed či dojem z neho. Aby sme si na tejto klasike aj pochutnali, mali by sme dodržať pár základných princípov.

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Už sa vám to určite stalo. Nevykysnutý koláč, zdeformovaná bábovka alebo vyschnuté tvrdé buchty. Za chyby sa vždy platí. Ak ich robíme pri príprave kysnutého múčnika, utŕžime hanbu pred celou rodinou a ešte sa na seba hneváme pre sladkých nepodarok a pokazené nedeľné popoludnie. Ktoré nesprávne kroky komplikujú našu cestu...

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Niektoré zákusky a koláče majú príchuť detstva. Pokojne sa môžeme doň na chvíľu vrátiť, ak si napríklad urobíme úžasne vyzerajúce šamrole. Máme to ľahšie ako predošlé generácie. Lístkové cesto si jednoducho kúpime. Zvyšok zvládnu aj menej skúsení.