Varenie - Rady z kuchyne

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Občas pri výbere zaváhame. Kúpiť klasickú bielu alebo skôr červenú cibuľu? Správna voľba súvisí s potravinami a s receptúrou, na ktorú potrebujeme túto aromatickú zeleninu. Cibuľa je aj dobrou ochranou pred rôznymi ochoreniami a výborným prostriedkom na čistenie či likvidáciu hmyzu. Ale najviac sa používa ako pochutina pri...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Mnohí si už osvojili zvyk urobiť si na raňajky alebo na rýchlu večeru hrianky. No nie pripravené na panvici, ale v hriankovači či v toasteri. Okrem expresnej a jednoduchej prípravy je výhodou aj racionálnejšie stravovanie. Na rozdiel od klasicky pripravených na oleji takto opečené chlebíky na sucho sú bez tuku. Ak sme sa...

VARENIE - RADY Z KUCHYNE Jednoduché, ale účinné. Tipy, ako úsporne využiť citrón pri príprave jedál.