Varenie - Príprava jedál

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Každá gazdinka sa rada pochváli svojim vianočným pečivom a pretože sa kvalita jej cukrárskych schopností odvíja od množstva rôznych druhov, pečenie keksov z krehkého cesta prebieha v dostatočnom predstihu pred Štedrým dňom. Veď drobné maškrty treba stihnúť aj dekoratívne ozdobiť. Aké sú princípy prípravy krehkého cesta?

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Advent je aj príležitosťou pre pôst. A hoci sa dnes nedodržiava tak prísne ako kedysi, niektoré jedlá typické pre pôstne obdobie patrili k celkom zaujímavým.

VARENIE - PRÍPRAVA JEDÁL Na prvý pohľad tradičná lahôdka, ktorú každý zvládne. Tvrdý alebo príliš opečený rezeň však pokazil už nejeden dobrý obed či dojem z neho. Aby sme si na tejto klasike aj pochutnali, mali by sme dodržať pár základných princípov.